Heeft u zelf ook een evenement of wilt u een evenement vermelden? Laat het ons weten via tveloat@home.nl 
 

Rozenfestival Winschoten

Op 7 en 8 juli vindt in het Rosarium te Winschoten het Rozenfestival plaats. Het Rozenfestival is een prachtig tweedaags evenement met de traditionele Groenmarkt, een Foodplein, Muziekpodium, Cultuurplein en Kidsplein.

Groenmarkt

De basis van het festival is de jaarlijks terugkerende Groenmarkt, ieder jaar goed voor duizenden bezoekers. 60 standhouders gaan ook deze editie weer hun prachtige tuinartikelen en andere groen gerelateerde producten aanbieden. 

Muziekpodium
Ook op het muziekpodium staan dit jaar weer grote namen uit het Noorden. Zo treden dit jaar o. a. Toosst, Sproakwotter, Alloway, Lars Koehoorn, Kira Dekker, Woodgrain en Los Cascos op.

Foodtrucks
Tijdens het struinen over het festival terrein moet er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht worden. Meerdere foodtrucks trekken richting het festival om hun culinaire hoogstandjes aan het publiek voor te schotelen. Houtoven pizza’s, braadworst of een lekkere sappige hamburger; er is voor een ieder wat lekkers te krijgen. 

Kids
Ook voor de allerkleinste bezoekers wordt er enorm veel georganiseerd. Van een springkussen tot schminken en knutselen en bungee trampolines tot kindertheater. Ze hoeven zich geen moment te vervelen.

Cultuurplein
Op het cultuurplein van het festival wordt zowel op zaterdag als zondag de kans geboden om naar de voordracht van gedichten te luisteren. Gerenommeerde dichters en aanstormend talent wisselen elkaar hierbij af. In de sprookjesachtige omgeving van het Rosarium wordt dit een ongekend schouwspel. 

Openingstijden Rozenfestival
Zaterdag 7 juli 2018   10.00 - 18.00 uur
Zondag 8 juli 2018     10.00 - 18.00 uur
De entree is gratis!